Abonneren op mij op YouTubeJefferson’s staat, op iedere laatste vrijdag van de maand, in het teken van de (landelijke) actualiteiten en de regionale- provinciale politiek. Op vrijdag is er aandacht voor cultuur met onder andere live muziek door singer-songwriter talenten.

 

Op beide dagen worden speciale programma’s samengesteld, wat op die dag van toepassing is (politiek/cultuur).

Programma:

02.11.12     POPronde Leeuwarden - 3FM Serious Talent Podium

09.11.12     Culture Friday - Met Huiskamerconcert van Jelmer van der Wal

16.11.12     Culture Friday - Met Huiskamerconcert van Tim Bakker

23.11.12     Culture Friday - Met Huiskamerconcert van Zippora Tieman

 

Kunst

begindag beginmaand – einddag eindmaand. | Entree: GRATIS

Kunstenaar
..

  

Politiek

Ieder laatste vrijdag van de maand is Jefferson’s politiek-actueel getint. Op deze dag zal een afwisselend programma gepresenteerd met onder andere een speakerscorner, debatwedstrijden en lezingen door spraakmakende personen. Dit allen in het teken van de (landelijke) actualiteiten en de regionale- provinciale politiek. 

 

Daarnaast bieden wij een speciaal vergader arrangement aan voor politieke (jongeren)partijen. Een rustige sfeervolle vergaderlocatie krijgt u dan tot uw beschikking met drankjes en borrelhapjes. Daarbij bieden wij u politiek-maatschappelijk geïnteresseerde gastheer(en) aan met een persoonlijke benadering. Iedere gast, en u als partij, krijgt de volle aandacht, zodat men zich geen nummer hoeft/zal voelen en dat de gast veelal herkend zal worden bij een vervolg bezoek aan het café. 

 

Cultuur

Op de overige vrijdagen is Jefferson's vooral cultureel getint. In Jefferson's zal onder andere geëxposeerd worden. Daarnaast willen wij (beginnende) artiesten in de schijnwerpers zetten. Gevraagde muzikanten mogen akoestisch muziek maken op deze dag in het café. . Daarnaast bieden we de artiesten een podium aan om bijvoorbeeld een album of single te lanceren/promoten. Dit betreft vaak talentvolle singer-songwriters uit de provincie.

 

Op deze vrijdag is er zeker ook ruime gelegenheid voor gedachtewisselingen met betrekking tot de actualiteiten.

 

Het is een mooie gelegenheid om in de schijnwerpers te staan en te peilen hoe men denkt over jouw muzikaliteit. daarnaast is het lekker om even te spelen voor publiek. Als u interesse hebt om op een vrijdag akoestisch optreden te verzorgen in het café voor wakker en bewust Fryslân, dan kunt u mailen naar: info@jeffersons.nl

Wall Of Jeff:

Sascha Elisah

Mr. Midje

Nanko "Soul" Meiborg

Janna Eijer

Mirjam&Manon

Hertog Mark

Stephan Bauer

Jamila Faber

'En Vele Anderen'

'Marcel Staats, Raimon Smit & Nienke Vogel'

Esther de Jong

Nelleke van der Meulen

Fleur & Jeremy

CITYJAZZ: "Madera"

Eva Enschede e.a. (Elmar & Arjen)

Marloes Nieuwenhuis

StoneCrobs

Peter Schaafsma e.a. (Peter & Auke)

Hammer & Kaspers

POPPODIUM 058: "Coppersky"

POPPODIUM 058: "Sue the Night"

Jelmer van der Wal

Tim Bakker

Zippora Tieman